Thursday, April 26, 2012

ulasan novel : LOVE YOU MR.ARROGANT



Love You Mr.Arrogant...!!!

baca tajuk ngan sinopsis bellakang pun dah menarikkan...utk pengetahuan semua novel ni sangat best.tak rugi kalau beli pun malah rasa syok kot kalau novel nie ada dalam koleksi novel kita...kawan saya yang xberapa minat baca novel pun minat baca novel nie....2 hari dah hbs...amacam?teruja x...?heheh...

ulasan novel :

hero novel nie nama dia ZAFRIEL IRHAM dan dia nie lah Mr.Arrogant tue...Zafriel nie ada konflik ngan heroin citer nie, Zaara Amirah.

diorang nie berjumpa secara tak sengaja time si zaara nie berhenti mengejut kereta dia dan tetiba je si zafriel nie tercium la belakang kera si zaara nie...so apa lagi..mula la konflik diorang nie bila si zafriel nie mula xpuas hati ngan si zaara  nie...dia suruh si zaara nie bayar duit repair kereta...manalah si zaara tue ada duit...

bila dah xleh nak bayar tue diorang nie buatlah perjanjian..hutang settle kalau zaara nie kahwin ngan si zafriel nie...heheh..tp malangnya mak si zafriel nie xsuka ngan zaara nie..almaklumlah xsedarjat lagaknya..

bila dah khwin sama-sama xsuka nie paham2 je lah...asyik gaduh je..tapi gaduh2 diorang nie kelakar...memang geli perut habis la..masing2 nak tunjuk ego...

tapi lama2 diorang nie mula falling in love dalam diam...sweetkan...namun biasalah,dok tengah2 bahagia adalah ujiannya...sedih tapi tuelah yang diorang berdua nie kena hadapi....

redha,pasrah,sedih,gembira dan bahagia akhirnya semua jadi satu...

nak tahu selanjutnya kenalah beli....terbaik dari KARYA SENI

5 bintang..!!!



No comments:

Post a Comment

Post a Comment